1

Återvinn ditt guld eller andra värdemetaller till pengar

Vi verkar dagligen med inköp av ädelmetaller på olika städer i Finland med våra mobila återvinnings och inköps bilar. Vi gör det bekvämt för dig genom att komma till din hemstad.
våra mobila inköpställen kan du enkelt och tryggt sälja eller värder dina värde föremål som ringar, tandguld eller vilka som helst föremål oberoende på deras skick, helt gratis och utan några förjäljnings förplikter.I

Föremålens utseende eller skick har inget betydelse för värdet, Priset baseras på föremålets värdemetalhalt , vikt och världsmarknadspris som uppdateras dagligen.

VIKÖPER

kaikkea jalometalleja kuten
GULD, SILVER & PLATINA

Föremålens allmänna skick är inte relevant för värderingen av metallerna, vare sig det är smycken eller andra föremål som är trasiga eller inte, vi kommer förmodligen alltid att betala det bästa priset för dem.

Världsmarknadspriset på ädelmetaller
?

Varför Kultaeuroiksi.fi

Förmodligen bästa pris varjegång

 • Kundservice
  Vi kommer bekvämt till din hemstad
 • Enkelt och tryggt
  Föremålen kan skickas även med våran guldpaket service och pengarna direkt på kontot.
 • Ärlighet
  Priset baseras på världsmarknadspriset, ädelmetallhalten och vikten.
 • Pålitkighet
  Vi använder bara inspectas godkända vågar.
 • Snabbt o enkelt
  Kontant betalning eller banköverföring i våra mobila inköpsenheter.
 • Ekologiskt
  Att sälja ädelmetaller är återvinning och miljövänligt.

Kultaeuroiksi är ett tillförlitligt finskt företag som återvinner alla ädelmetaller som guld, silver och platina. Föremålens allmänna skick är inte relevant för värderingen av metallerna, vare sig det är smycken eller andra föremål som är trasiga eller inte, vi kommer förmodligen alltid att betala det bästa priset för dem. Värdet på ädelmetaller bestäms dagligen av världsmarknadspriset och budet baseras på innehållet och vikten av ädelmetallerna. Vi betalar antingen omedelbart kontant eller via banköverföring om du vill.

ETT PÅLITLIGT FÖRETAG I FINLANDsignature

Alla våra tjänster är helt gratis. Vi debiterar ingen värderingsavgift eller annan serviceavgift för transaktionen. Detta innebär att du kan ta med guld eller andra ädelmetaller för värdering utan något försäljningskrav. Vi håller utvärderingar och köper evenemang runt om i landet. Du är varmt välkommen att ta med alla dina artiklar för utvärdering när vi besöker din stad.

2

Beställ gratis guldpaket

Beställ gratis guldpaket och skicka föremålen till oss med ett försäkrat försändelse, vi erbjuder dig sedan våran dagspris för föremålen och när du godkänner priset , överför vi pengarna till dig på engång.

3

Guldåtervinning

För att producera ett gram guld måste du bearbeta cirka 500 kilo jord material från naturen. Den ekologiska ryggsäcken med guld är därför mycket tung och därför är återvinning av guld miljövänligt.
Kultaeuroiksi är en av Nordens ledande guldköpare. Guld återvinns genom oss, bland annat gör vi guldsmycken och guldstänger. Att sälja ditt dolda guld i skåp, smyckeskrin eller någon annanstans gör att du får pengar och samtidigt gynnar det miljön. Så guldåtervinning är inte så dåligt.

Guldåtervinning – visste du att …

– Nästan 80% av den utgrävda guldet används för smyckeproduktion och resten används inom elektronik- och läkemedelsindustrin.
– Smyckesproduktion producerar 140 miljoner ton giftig svaveldioxid i atmosfären – totalt 13% av världens gift utsläpp.
– Utvinning av guld och andra ädelmetaller är en belastning för miljön på grund av användningen av cyanid och kvicksilver i malmberikningsprocessen.
– Guldgruvor lämnar enorma luckor i den orörda naturen.

Ta beslutet att återvinna guld

När du bestämmer dig för att sälja guld till Kultaeuroiksi får ditt byrålåds guld ett nytt liv och du får en fin belöning, eftersom Kultaeuroiksi troligtvis alltid bästa pris för dina värdeföremål. Varje återvunnet guld gram minskar behovet av att utvinna nytt guld, vilket också inspirerar fler och fler konsumenter att förvandla guld till kontanter. Enligt en undersökning gjord av Recycling Network Ltd är 94% av finländarna intresserade av att sälja konsumentvaror.*

*Återvinningsundersökning på uppdrag av Recycling Network Ltd, hösten 2011

TAta KONTAKT

Hur kan vi hjälpa dig?

Tveka inte att kontakta oss om du vill återvinna dina överblivna guldföremål mot kontanter. Vi köper också andra ädelmetaller som silver och platina, för återvinning och återanvändning.

Du är varmt välkommen att ta med alla dina artiklar för utvärdering när vi besöker din stad. Eller så kan du också leverera guldvaror via post.

ALla leveranser är försäkrade!